Biste li ih nosili? Modeli traperica o kojima se priča

Radiosarajevo.ba
Biste li ih nosili? Modeli traperica o kojima se priča
Foto: Pixabay / Farmerke
Svaku sezonu obilježi neki model traperica, a u ovoj jesensko-zimskoj sezoni modni svijet bruji o nekoliko upečatljivih traperica koje nisu svima po ukusu. U nastavku pogledajte modele o kojima se priča.

Traperice s volanima

Ako ste mislili da volane možete naći samo na košuljama, majicama, haljinama i suknjama, prevarili ste se. Ovaj nesvakidašnji model u donjem dijelu podsjeća na dobre stare trapezice, ali ostavlja drugačiji dojam.

Traperice s mrežicom

Dizajneri su našli način kako poderane traperice prilagoditi hladnijim vremenskim uvjetima tako što su im dodali mrežasti materijal. 

Traperice s vezicama

Korak po korak, vezice su s cipela došle na traperice. Prvo smo viđali modele koji su se vezali samo pri dnu nogavica, a sada u ponudi nalazimo i vezice koje se protežu duž cijelu nogu.

Halter traperice

Ovo su bez sumnje najprovokativnije traperice iz jesenske ponude. Dok su jedni pohvalili ove eksperimentalne traperice, drugi su komentirali kako ne shvaćaju zašto bi ih iko nosio.

Traperice s ukrasima

Mnogi smatraju kako dodavanjem raznih aplikacija traperice gube svoju glavnu funkciju – nosivost u gotovo svim dnevnim prigodama. Međutim, zahvaljujući upečatljivim dodacima traperice postaju glavna zvijezda odjevnih kombinacija, što se prije ere ukrašenih modela nije moglo dogoditi, piše Zadovoljna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije