Ako vam seks sa partnerom traje kratko: Ovo su načini da ga produžite

Radiosarajevo.ba
Ako vam seks sa partnerom traje kratko: Ovo su načini da ga produžite
Foto: Thinkstock / Ilustracija
Imate problema sa partnerom, jer ne može da vas zadovolji kao što želite - prebrzo se uzbudi i doživi vrhunac, zbog čega vi ne budete zadovoljene onako kako priželjkujete.

Prvo što vam savjetujemo jeste komunikacija i skretanje pažnje na problem koji imate i to je pola puta do uspjeha. Prećutkivanjem možda čuvate njegovu sujetu i ego, ali ne dobijate ništa.

Vježba dubokog disanja

Vježbe dubokog disanja pred samu akciju vašem partneru će pomoći da se opusti. Tako će smanjiti nivo uzbuđenja i dobiti mogućnost da duže vodi ljubav.

Orgazam tokom predigre

S obzirom na to da penetracija za muškarce obično ubrzava stvari, neka vas partner dovede do orgazma tokom predigre. To će vas oboje dovesti u opušteno stanje i povećati šanse da zajedno doživite orgazam. Plus, jednom kada stignete do velikog O, biće vam lakše drugi put.

Obavezan time-out

Kada se stvari zahuktaju, obavezno je praviti pauze i to više puta. Tako ćete smanjiti uzbuđenje i orgazam će nastupiti kasnije, piše cosmopolitan.

Preskočite Doggy Style

Ovo je odlična poza za brzinski seks. Ali, većina muškaraca će duže izdržati u misionarskoj ili kaubojskoj pozi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije