Zvijezde kažu: Ova tri horoskopska znaka zaručit će se ove jeseni

Radiosarajevo.ba
Zvijezde kažu: Ova tri horoskopska znaka zaručit će se ove jeseni
Foto: IMDb / Ilustracija

Osobe rođene u ova tri znaka horoskopa mogu očekivati da će im u narednom periodu jedan veliki san postati stvarnost.

Bar tako kažu zvijezde, ako im vjerujete...

Naime, ove će im jeseni postaviti pitanje svih pitanja – i napokon će se zaručiti s ljubavi svog života.

Vodolija

Posljednjih nekoliko godina su veze vodolija bile poprilično burne. Nakon puno uspona i padova sada je vrijeme za malo mira. Naime, sve što je vezano uz ljubavni život sada je potpuno harmonično, bez velikih kriza ili iskrica… Sve je u najboljem redu. Zbog toga je konačno vrijeme za sljedeći korak: zaruke.

Rak

Žene rođene u znaku raka od malih nogu sanjaju o velikom vjenčanju, o savršenom vjenčanju. Ove jeseni mogli bi ti se ostvariti snovi iz djetinjstva – čeka te prvi korak prema tome: zaruke. Žene rođene u znaku raka jednostavno znaju kad je partner „onaj pravi“ i neće oklijevati ni sekunde kad treba reći DA.

Lav

Osobe u znaku lava trenutačno uživaju u skladnoj vezi – sve vezano uz ljubav trenutačno je savršeno. Naime, pronašla si konačno partnera svog života i želiš napraviti sljedeći korak. Nakon što ste ovoga ljeta puno pričali o vjenčanju i braku, ove će jeseni uslijediti dugo očekivane zaruke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije