Zodijak: Ovi horoskopski znakovi imat će haotičnih 7 godina

Radiosarajevo.ba
Zodijak: Ovi horoskopski znakovi imat će haotičnih 7 godina
Foto: Pixabay / Ilustracija

Uran je jučer ušao u Bika i na tom mjestu će se zadržati sedam dugih godina. Ovo je dobar znak za neke, a za neke ne.

Uran je planeta za koju se vezuju iznenadne promjene, revolucije i inovacije.

Kretanje ove planete mogu da se revolucionarno odraze i na naš horoskopski znak. Uran je već bio u znaku Bika 2018. godine, ali zbog svog retrogradnog kretanja vratio se u znak Ovna.

Bik je znak koji uživa u osjećaju sigurnosti i spokoja, i voli kad se stvari dešavaju po utabanoj putanji. Sve što odstupa kod Bika izaziva osjećaj nelagode i narušava njegov zaštićeni svijet. S obzirom na to da Uran planira da promijeni situaciju u narednom periodu, treba imati u i vidu da u narednih nekoliko godina treba prihvatiti promjene kao dobre.

Neki će napustiti posao, emotivni odnos, promijeniti grad, pa čak i zemlju, ali to ne znači da će ove velike promjene biti loše po vas, naprotiv.

Horoskopski znakovi koji će najviše osjetiti promjenu u narednom periodu su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Možda će im se promjene činiti kao strašne, ali ako shvate da su događaji za njihovo dobro, onda će narednih sedam godina proći mnogo lakše i bolje, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije