Žestoka svađa na budvanskoj plaži: Nećete se kupati ovđe

Radiosarajevo.ba
Žestoka svađa na budvanskoj plaži: Nećete se kupati ovđe
Foto: Screenshot / Svađa u Budvi
Svađa s budvanske plaže Perazića Do postala je pravi hit na društvenim mrežama. Jedna Crnogorka objavila je video svađe sa zakupcem mobilijara nakon što je stavila peškir na plažu i nije koristila zakupljene ležaljke.

Svađu sa zakupcem je snimala, a potom i objavila na društvene mreže. Slučaj je prijavljen nadležnim službama, a zakupac je kažnjen. JP "Upravljanje morskim dobrom Crne Gore" kaznio je zakupca plažnog mobilijara zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom.

"Ispred mobilijara si druže, eno ti tabla tamo. Nećete se kupat ovđe", rekao je zakupac, na šta mu je Budvanka odgovorila:

"Hoćemo, hoćemo, možeš da crkneš. Kako te nije sramota, došao si tu da smičeš pare i još da tjeraš meštane, ajde skloni se odavde", rekla je Budvanka.

Na svom Facebook profilu objasnila je da je zakupac "kada je čuo čija je ona kćerka" došao da se izvini, što ona nije željela prihvatiti.

"Pitala sam ga da li su druge gospođe na plaži, za čije očeve eto, slučajno ta persona nije čula, manje vrijedne pa će nastaviti da se ponaša kako se ponaša", napisala je Budvanka.

Svađu pogledajte u videoprilogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije