Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su jake kao stijena i prve u svemu

Radiosarajevo.ba
Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su jake kao stijena i prve u svemu
Foto: Pixabay / Ilustracija

Žena rođena u ovom znaku Zodijaka je toliko puta pala i nastavila, da je sada jača nego ikada.

Ona ne poznaje granice i uvijek traži istinu. Govorimo o ženi koja je rođena u znaku Strijelca.

Žena koja je rođena u ovom znaku je osoba koja može biti prva u svemu. Stvarno pokušava biti uspješna i mnogo ulaže u svoje znanje. Bori se da postigne najbolje rezultate u svim oblastima života, piše B92.

Strijelci su uvijek radoznali. Ovim znakom upravlja kuća filozofije, a žena Strijelac traži istinu u svim okolnostima. Duboko istražuje svakog muškarca, ženu ili dijete, a njeni razgovori mogu se odnositi na sve - od religije i politike, do seksualne orijentacije.

Ona je svestrana i zaista šarmantna ličnost. Uvijek uživa u novim iskustvima. Žene Strijelci su obično iskrene i neovisne, a ova kombinacija je zaista atraktivna.

Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli biti u društvu. Mržnju ne može podnijeti.

Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muškarca koji će joj se diviti i kojeg će moći predstaviti prijateljima bez imalo ustručavanja. Čovjek njenog života mora otvoreno iskazivati svoju ljubavdokazivati je na svaki način. Je li ljubomorna? Ne mnogo. Ipak, prevaru neće nikada oprostiti…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije