Žena mu odrezala vrh penisa, jer je bio nevjeran

Radiosarajevo.ba
Žena mu odrezala vrh penisa, jer je bio nevjeran
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Muškarcu, kojem je supruga iz Birminghama tokom spavanja odrezala vrh penisa, operacijom je on zašiven nazad te se sad ponovo može upuštati u seksualne odnose.

Nakon što je saznala da joj je muž bio nevjeran, neimenovana supruga mu je pokušala makazama odrezati spolovilo dok je spavao.

Ljekari su saopćili da je zadobio ''amputaciju penisa'' i obilno krvarenje, no brzom reakcijom uspjeli su spasiti njegovo spolovilo čiji su dio zašili nazad.

Ljekari, predvođeni Kunlinom Yangom, izjavili su da je penis bio i dalje "topao i živ", šest sati nakon incidenta. Rez je napravljen pri vrhu penisa pa je amputirani dio visio, povezan s ostatkom penisa malim komadom kože, zbog čega kojeg su mogli zašiti razrezane krvne žile.

Richard Viney, doktor iz Birminghama koji doduše nije imao veze s ovim incidentom, izjavio je da neimenovani muškarac može biti sretan što je rez bio blizu vrha.

"S druge strane, što idemo bliže glaviću krvne žile su sve manje, pa je njihovo šivanje pri vrhu skoro nemoguće, no na sreću većina penisa nije oštećena, pa muškarac ne bi trebao imati problema s erektilnom disfunkcijom ili gubitkom osjećaja u spolovilu", rekao je doktor za Daily Mail.

Dodao je da bi muškarac trebao moći imati spolne odnose već nakon šest sedmica, no bolje bi mu bilo pričekati bar tri mjeseca da mu glavić ne bi ponovno otpao te ostao u partnerici. Mediji izvještavaju da je već tri dana nakon operacije muškarac prvi put imao jutarnju erekciju, za koju ljekari tvrde da je bila poprilično bolna. Dvije sedmice nakon operacije pušten je iz bolnice te je morao koristiti kateter idućih mjesec dana.

Ljekarima je otkrio da je tri mjeseca kasnije bio u stanju upustiti se u spolni odnos bez ikakvih poteškoća. Nije otkrio s kim je imao spolni odnos te je li mu se brak nakon svega raspao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije