Zbog tetovaže Šime Vrsaljka, dobija nevjerovatne ponude

Radiosarajevo.ba
Zbog tetovaže Šime Vrsaljka, dobija nevjerovatne ponude

Dan nakon polufinalne utakmice s Engleskom izašla je fotografija hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka dok na terenu leži na zastavi. Odmah sam znao to si hoću tetovirati. To mi je najljepša slika u novijoj hrvatskoj historiji, rekao je Pero Petrušić (25) koji si je na rebro tetovirao hrvatskog nogometnog reprezentativca Šimu Vrsaljka (26), piše 24sata.hr. 

O tome gdje će staviti tetovažu, koliko će biti velika te hoće li biti u boji ili ne, odlučio je njegov prijatelj, tattoo majstor Ivan Premužić iz studija "172 Tattoo" u Zaprešiću. 

"Tetoviranje je trajalo dva dana. Najprije četiri sata, a onda još šest. Bilo je tu puno posla, u potpunosti sam se predao radu jer sam htio tetovažu u što većoj rezoluciji. Boja se odlično primila i ponosan sam uspješno obavljenim zadatkom", ispričao je Ivan. 

Pero kaže da su djeca najviše impresionirana jer su im igrači zbog nastale euforije postali apsolutni heroji i životni uzor. Već je postao hit na internetu i dobio je nevjerovatne ponude.

"Ne biste vjerovali, ali jedan nepoznati gospodin mi besplatno nudi vikend s porodicom na Braču. Tetovaža je stvarno izazvala prekrasne reakcije javnosti i to mi je jako drago", priča Pero. 

Našalio se da mu je najbolji komentar kako na drugo rame mora staviti Ivana Strinića (31) kako bi bio balans pošto Vrsaljko igra na poziciji desnog braniča, a Strinić lijevog.

"Toliko sam zadovoljan napravljenim poslom da vjerovatno sljedećih pet do deset godina neće trebati ništa mijenjati iako uvijek svi kažu da postoje neke sitnice za promijeniti. Ja sam presretan s ovim kako trenutno jeste" zaključio je Pero.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije