Završena aukcija: Ukrajinka prodala nevinost za milionski iznos

Radiosarajevo.ba
Završena aukcija: Ukrajinka prodala nevinost za milionski iznos

Mediji širom Europe javljaju da je 19-godišnja stanovnica ukrajinskog Harkova prodala nevinost za 1,3 miliona eura. Neki mediji su javljali da je poimenuta djevojka Ekatarina "Katja" samo  rođena u Ukrajini, ali da već godinama živi u SAD-u. 

Prije nešto više od mjesec dana djevojka je okačila izazovne fotografije u donjem rublju na sajtu koji se bavi aukcijskom prodajom djevojačke nevinosti "Cinderella Escorts". Na aukciji su mogli da učestvuju samo muškarci čije je bogatstvo procijenjeno na najmanje 10 miliona eura. 

Uz to su potencijalni kupci morali uplatiti i depozit od 10 posto što je potvrdilo ozbiljnost namjera. Aukcija je startovala početnom cijenom od 100 hiljada eura koju je postavila 19-godišnjakinja. 

Na kraju je postignut iznos od 1,3 miliona eura koje je plasirao je anonimni biznismen iz Munchena.  Muškarac je obećao da će se oženiti devojkom i isplaćivati joj mjesečni dodatak od 10 hiljada eura. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije