Zatražio razvod jer se supruga kupala jednom godišnje

Radiosarajevo.ba
Zatražio razvod jer se supruga kupala jednom godišnje
Pixabay / Ilustracija
Suprug iz Tajvana je nedavno podnio zahtjev za razvod, a sud ga je odobrio.

Muškarac se žalio da njegova žena provodi psihičku torturu jer se pere samo jednom godišnje i tek povremeno opere kosu i zube.

Žena se, dok su se zabavljali, kupala jednom sedmično, no nakon vjenčanja stanje se pogoršalo, tvrdi muž. Prvo se počela prati jednom mjesečno, a onda dva puta godišnje. Kada se počela kupati jednom godišnje, muž više nije mogao izdržati.

Muž tvrdi i da su se zbog ženine neobične navike seksali samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali djece u braku koji je trajao deset godina. Lin je nezaposlena, nezaposlen je bio i njen uskoro bivši muž.

"Imao sam priliku raditi kao zaštitar, ali me Lin nagovorila da ostanem kod kuće i brinem se za punca", kaže suprug.

Finansirala ih je ženina majka koja im je povremeno plaćala dnevne troškove.

"Ostali smo sirotinja jer niko od nas nije radio. Nisam si mogao platiti zdravstveno osiguranje niti sebi priuštiti odlazak zubaru", žali se suprug.

Kaže da je 2015. godine pronašao posao i odselio iz porodičnog doma. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mjestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio zatražiti razvod, prenosi 24sata.hr 

Lin kaže da se protivi razvodu, da su njeni roditelji supruga tretirali kao vlastitog sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mjesto jer joj se nije javljao.

Sud je odobrio razvod, ali se Lin može žaliti na odluku, piše Odditycentral. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije