Zanimljiv oglas za posao: Dođi na Sestrunj, imat ćeš plaću i dvosobni stan

Radiosarajevo.ba
Zanimljiv oglas za posao: Dođi na Sestrunj, imat ćeš plaću i dvosobni stan
Facebook / Oglas će biti otvoren dok se ne nađe osoba koja želi raditi u maloj trgovini mješovite robe na Sestrunju

Stanovnici Sestrunja, otoka u zadarskom arhipelagu, traži trgovca ili trgovkinju koji bi bili voljni raditi u trgovini mješovite robe koja je smještena na Prisligu, središtu svih zbivanja toga maloga slikovitog mjesta, piše portal nasiskolji.hr.

"Ujedinjeni u Mjesnom odboru i Udruzi Estium, traže osobu željnu “avanture” svjesni toga da je dolazak na mali otok, na kojemu zimi zna biti tek desetak stanovnika, upravo to – avantura. Ostanu li bez trgovine, koja im je sve, svojevrsni dnevni boravak, u pitanju će biti opstanak cijelog otoka", pišu na ovom portalu.

Uvjeti za rad i život na Sestrunju, kažu, bolji su nego u mnogim mjestima na kopnu.

"Osim sigurne plaće, trgovac/trgovkinja na korištenje će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko. Uz to, naravno, ide i ono što nema cijene: sunce, more, mir i netaknuta priroda", istaknuli su u opisu oglasa

Za sve informacije i preporuke Sestrunjci su dostupni na mail adresi Mjesnog odbora: mo.sestrunj@preko.hr ili na službenom Facebook profilu otoka.

Oglas će biti otvoren dok se ne nađe osoba koja želi raditi u maloj trgovini mješovite robe na Sestrunju u kojoj se odvija cijeli društveni život otoka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije