Za ova tri horoskopska znaka februar će biti najuzbudljiviji mjesec ove godine

Radiosarajevo.ba
Za ova tri horoskopska znaka februar će biti najuzbudljiviji mjesec ove godine
Foto: Pixabay / Ilustracija
Stigao je najkraći mjesec u godini - koji će nekima donijeti uzbudljiva poznanstva, poslovne prilike i životne promjene.

Za ova tri horoskopska znaka februar će biti najuzbudljiviji mjesec ove godine.

Blizanci

Blizanci su već neko vrijeme inicijatori dešavanja i poslovnih akcija u svom poslovnom okruženju! Puni su ideja i period do 10. februara biće idealan za dugoročna planiranja, ali i napredovanja. Posebno ako su zaposleni u oblasti komunikacije, administracije, transporta, i informacionih tehnologija. Oko 20. februara mogući neplanirani troškovi na druge, ali i pozajmljivanje novca! Od 19. februara neočekivano dobra zarada, ali i povišica. Tranzit karmičkog čvora kroz vaše polje finansija otvoriće nove poslovne mogućnosti, ali i uživanje u ubiranju plodova vašeg napornog rada. Sve u svemu, pred vama je više nego uzbudljiv mjesec i to posebno na poslovnom planu.

Škorpija

Imat ćete potrebu do 10. februara da iznesete sve u javnost i da ispričate partneru šta vam smeta ili šta biste mijenjali. Povoljni aspekti Venere i Urana kod vas će se više odnositi na poslovnu stranu, ali bi mogli da utiču i na slobodne Škorpije da upravo preko posla, početkom februara, upoznaju nekog veoma privlačnog. Ako ste u braku ili dužim vezama preopterećenost poslom mogla bi da utiče na vaše odnose u negativnom smislu do 15. februara. Partner će imati prohtjeve koje nećete moći da ispunite. Od 17. do 28. februara bit ćete smireniji u komunikaciji, ali će se na pozitivan način aspektovati i vaša kuća ljubavi, kreativnosti i djece. Ovaj aspekt donijet će stabilnost dugim vezama, a slobodne Škorpije mogle bi u izlasku ili nekoj laganoj atmosferi da upoznaju veoma harizmatičnu, magnetski privlačnu osobu u znaku Riba, Raka ili Djevice. U svakom slučaju vam februar na ljubavnom planu neće biti ni malo dosadan.

Vodolija

Imat ćete potrebu da budete otvoreniji pod utjecajem Venere iz kuće komunikacije i druženja a mnoge Vodolije biće izuzetno sklone flertu, posebno u periodu do 11. februara. Biće ovo mnogo bolji period za slobodne Vodolije jer biste mogli na kraćem putu ili online da upoznate ljubav vašeg života u znaku Lava, Jarca ili Riba. Imat ćete potrebu da mijenjate sve što ne valja pa bi neki odnosi mogli da trpe, posebno do 15. februara. Komunikacija s partnerom mogla bi biti pooštrena ako on ne bude mogao da razumije vašu potrebu za slobodom. Nakon 16. februara imat ćete potrebu za povlačenjem a mnogi odnosi bi mogli da dožive neku vrstu stabilizacije. Neki od vas biće u platonskim ljubavima, a neki snovi bi mogli da se ostvare.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije