Za njim sad lude žene, a u djetinjstvu su mu se vršnjaci rugali

Radiosarajevo.ba
Za njim sad lude žene, a u djetinjstvu su mu se vršnjaci rugali
Norveškog časnika Lassea Matberga obožavateljke su počele opsjedati nakon što je stekao slavu sa svojim Instagram profilom.

Nude mu brak i djecu, jer ih neodoljivo podsjeća na Vikinga ili vjeruju da je otjelovljenje skandinavskog božanstva.

"Sve je to ludo. Ja sam samo iz grada u središtu ničega u Norveškoj", rekao je Lasse Matberg za Daily Mail. "Prije sam mogao staviti telefon u džep, zaboraviti na modeling i posvetiti se svom poslu. Sada ne mogu otići od automobila do kafića, a da me ne prati novih hiljadu ljudi na Instagramu", dodaje.

Iako je teško povjerovati u to, Lasse ja za DailyMail ispričao da je kao tinejdžer bio ružan i da je imao krive zube zbog čega su mu se vršnjaci izrugivali i zvali ga Bugs Bunny.

"Uvijek sam bio velik i igrao sam fudbal, ali nisam bio popularan zbog užasnih zuba. Bili su tako grozni da nisam mogao zatvoriti usta", prisjeća se Matberg i dodaje da ga zbog zuba nisu prihvatali u društvu.

Lasse je ispričao da je njegova idealna žena crnka sa tamnim očima i oblinama, ali da ne može naći idealnu ženu. Kaže da je stidan, ali i vjeran, te nema običaj često mijenjati djevojke – iza sebe ima tri duge veze, što može razočarati njegove obožavateljke. Ipak sve neće doći na red...

.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije