Vrtoglavo zarađuje i uživa u tome: Ona je najplaćenija prostitutka u Americi

Radiosarajevo.ba
Vrtoglavo zarađuje i uživa u tome: Ona je najplaćenija prostitutka u Americi
Instagram / Alice Little

Žena koja sebe naziva najplaćenijom seksualnom radnicom u Americi, zarađuje vrtoglavih milion dolara i sada je javno stala u odbranu svog posla.

Alice Little (27) iz Irske oštro odbija prihvatiti tvrdnje da je ona žrtva, govoreći kao nikad u životu nije radila posao koji ju je više ispunjavao.

Alice radi u legalnom bordelu u Nevadi, SAD, od 2016. godine. Njezina je misija, kako kaže, pomoći ljudima da se povežu.

Njezin posao uključuje oslobođenje pritiska od toga da je neko u odrasloj dobi još uvijek djevac, kao i buđenje iskre u odnosu parova koji su upali u monotoniju, piše Huff Post.

"S obzirom na potražnju za mojim uslugama, najam moga društva stoji oko 2000 dolara. Odabrala sam ovu profesiju želeći pomoći ljudima da se povežu. Ostala sam jer volim mijenjati intimne navike ljudi", objasnila je seksualna radnica.

Alice tvrdi kako joj njezin posao omogućava da oslobodi djevce "društvenoga srama", pomogne udovcima preboljeti smrt partnerice, ali i onima koji se bore s medicinskim stanjima poput erektilne disfunkcije.

Njezini su klijenti često i parovi koji su izgubili ljubavnu iskru.

"Smatram da je odlazak seksualnoj radnici kada vaš odnos treba popravak jednako kao odlazak mehaničaru kada automobil treba popravak", rekla je Irkinja s američkom adresom.

Priznaje kako radi i do 80 sati svake sedmice, a mnogo vremena posvećuje i pisanju autorskih članaka vezanih uz seks te snimanju videa i podcastova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije