Vrijedne nagrade povodom 13. rođendana dm-a

Promotivni tekst
Vrijedne nagrade povodom 13. rođendana dm-a
Foto: dm / Nagradna igra u toku!

Dm drogerie markt BiH 29.6. slavi svoj 13-i rođendan, a rođendansko slavlje i ove godine podijelit će sa svojim kupcima. Naime, povodom obilježavanja još jedne godine uspješnog poslovanja u našoj zemlji i liderske pozicije na drogerijskom tržištu, organizacijom nagradne igre dm je odlučio nagraditi vjernost svojih kupaca.

Rođendanska nagradna igra trajat će 14 dana, tačnije u periodu od 26. juna do 9. jula 2019. a oni koji budu imali najviše sreće osvojit će jednu od 63 vrijedne nagrade.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju -13 najsretnijih očekuje prva nagrada, Garmin pametni sat sa brojnim funkcijama poput slušanja
muzike, praćenja tjelesne aktivnosti i mjerenja pulsa. Kao drugu nagradu, 50 sretnih dobitnika
osvaja Nutribullet.

„U proteklih 13 godina razvili smo prodajnu mrežu koja obuhvata 73 prodavnice u 42 grada širom BiH a za taj uspjeh u velikoj mjeri zaslužni su i naši kupci koji su vjerni dm ponudi. Osluškujući potrebe kupaca otvarali smo poslovnice u novim gradovima, obogaćivali ponudu proizvoda i ulagali u dugoročno povoljne cijene proizvoda. Posebnu pažnju pridajemo zdravim navikama, osviještenoj prehrani i aktivnom životu stoga su i rođendanske nagrade tome prilagođene“, izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a te pozvala kupce da posjete dm prodavnice jer ih očekuju brojne pogodnosti.

Tako će se u periodu rođendanskog slavlja u ponudi dm prodavnica naći i ponuda 1+1 gratis proizvoda a tu je veliki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Više informacija o rođendanskim aktivnostima kupci mogu pronaći u dm prodavnicama, na dm web stranici kao i
na dm društvenim mrežama.

Nagradna igra u toku! - undefined

Foto: dm: Nagradna igra u toku!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije