Vjenčanica zbog koje internet vrišti od smijeha

Radiosarajevo.ba
Vjenčanica zbog koje internet vrišti od smijeha

Svaka mladenka će za vjenčanje odabrati svoju haljinu iz snova. No, ako se spremate izreći sudbonosno ‘da’, a još niste kupili vjenčanicu, bilo bi dobro da na nekoliko sitnica obratite pažnju.

Post koji je objavljen na Redditu te je postao viralan savjetuje kako treba izbjegavati ukrasne trake koje se nalaze na prilično neobičnim mjestima.

Na podijeljenoj fotografiji mladenka pozira u bijeloj haljini na kojoj je ukrasna smeđa mašna smještena ispod stražnjice te se proteže sve do poda, a objavljena je pod naslovom ‘Što svaka mladenka želi: smeđu traku koja izvire iz njezine stražnjice’.

Vjenčanica - undefined
Foto: Reddit: Vjenčanica

Više od 100 ljudi komentiralo je post, a haljinu su čak opisali i kao “us*anu”

“Sr*nje od dizajna. Doslovno”, “Cijela haljina loše je skrojena”, “O moj Bože, izgleda kao da se po*rala”, “U početku sam pomislio, možda je to samo filtar traku na fotografiji učinio smeđom, možda je ona zapravo crvena. No, onda mi je palo na pamet da ni crvena traka na tom mjestu ne bi bila najsretnije rješenje”, samo su neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije