Video prestravio internet: Gejmer uživo prenosio jeziva dešavanja u stanu

Radiosarajevo.ba
Video prestravio internet: Gejmer uživo prenosio jeziva dešavanja u stanu
Većina gejmera svakog dana imaju „posla“ s nekim drugim svjetovima u kojima se, u sigurnosti svojih soba, bore protiv zmajeva, zombija, demona, vojnika...

No, jedan gejmer, nadimka Rubzy na internetu, preživio je, kako tvrdi, istinski horor u stanu prijatelja, kojem je prihvatio čuvati macu.

Ako je suditi po snimku, on i mačak Elvis tu noć nisu bili sami. Neko je bio s njima u stanu (vjerovatno se s njima dobro našalio drug čiji je stan), ali većina ljudi kojima je „strimao“ gameplay novog Skyrima sigurni su da se radi o poltergejstu – vrlo aktivnom i vrlo glasnom duhu.

Lupanje vratima, paljenje i gašenje svjetala, mračne sjene...sve kako i treba biti u jednoj horor priči. „Rubzy“ je stan napustio nakon što je jedna od stolica preletila preko pola sobe.

Bili stvarni ili ne, efekti su jako dobri, tako da, ako se želite dobro isprepadati, stavite slušalice, zamračite prostoriju u kojoj se nalazite i pogledajte video:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije