Vatrogasac skidao papagaja s krova, a on mu simpatično odgovorio

Radiosarajevo.ba
Vatrogasac skidao papagaja s krova, a on mu simpatično odgovorio

Nekad vam samo treba malo mira i samoće, a čini se da taj osjećaj treba i životinjama. Barem sudeći prema papagaju koji je iz svog doma u Edmontonu odlučio odletjeti na krov.

Stajao je tako tamo tri dana, a vlasnici ga nisu željeli uznemiravati, nadajući se da će se spustiti. Međutim, kad ni nakon tri dana papagaj nije htio nazad u kuću, vlasnici su pozvali vatrogasce.

Kad su vatrogasci stigli papagaja koji priča, priredio im je neugodan doček. Vlasnici su vatrogascima objasnili papagaja mogu natjerati da se spusti ako mu kažu: "Volim te", na što on obično odgovara: "Volim i ja tebe."

Međutim, kad mu je vatrogasac rekao da ga voli, papagaj mu je odgovorio: "Fu*k off", odnosno: "Od**bi", i odletio na drugi krov.

Nakon krova, papagaj je odletio na drvo u blizini, a vatrogasci su odustali od spašavanja i pustili papagaja da se odmara na krovu koliko god mu bude potrebno.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije