Četiri puta sedmično ima seks s lutkom: "Fantastična je, kao da je prava"

Radiosarajevo.ba
Četiri puta sedmično ima seks s lutkom: "Fantastična je, kao da je prava"
Pedesetosmogodišnji James iz Velike Britanije kupio je za 2.000 funti plavušu April – robota s kojim “spava” četiri puta sedmično dok se njegova supruga Tina brine o svojoj bolesnoj majci.

James za dokumentarni film, koji će sljedeće biti prikazan na Chanell 4, objašnjava da s April dijeli krevet i izlazi s njom na večere te da ljudi često i ne primijete da nije riječ o živoj ženi.

Priznaje da ne zna koga bi izabrao kada bi morao da bira između seks lutke i svoje supruge, pa je sreća što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu s robotom, piše Daily Star.

Iako Tina ističe da joj je u početku bilo teško shvatiti suprugovu opsjednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže da joj je drago što nije u pitanju neka druga žena.

“Da je htio, mogao je da nađe neku drugu, ali nije to uradio. Bio mi je vjeran”, kaže Tina.

Veza Jamesa i April ovjekovječena je u dokumentarcu koji prikazuje pokušaj proizvođača da napravi prvog potpuno funkcionalnog robota za seks – lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna prije.

James je već bacio oko na robota od 8.000 funti po imenu Harmony koji bi se na tržištu trebalo pojaviti  za nekoliko mjeseci, a koju je proizveo inženjer Matt McMullen za kompaniju The Real Doll u Californiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije