U želji da lijepo ostari u tijelo ubrizgala bakteriju staru 3.5 miliona godina

Radiosarajevo.ba
U želji da lijepo ostari u tijelo ubrizgala bakteriju staru 3.5 miliona godina
Manoush, državljanka Njemačke koja je ovisna o plastičnoj hirurgiji u jednom showu je otkrila kako je na estetsku hirurgiju u proteklih 20 godina potrošila 42 hiljade eura, čime je totalno promijenila svoj izgled.

Kako je sama priznala, tokom godina je korigovala oblik očiju, popunila i podigla obraze, operisala je nos i usne, a grudi su preživjele čak šest operacija. Ali, ni to joj nije bilo dovoljno te je ove godine odlučila u svoje tijelo ubrizgati bakterije stare oko 3.5 miliona godina, jer vjeruje da će uz pomoć uljepšavanja "dostojanstveno ostariti", prenosi Daily Mail.

Dodala je i to kako samu sebe smatra "ljudskim laboratorijskim štakorom", a nakon što je počela s ubrizgavanjem drevne bakterije tvrdi da se osjeća mlađe i vitalnije. 

Ipak, kada je najzad priznala da ima 48 godina, mnogi gledaoci ove emisije počeli su da je ismijavaju jer i pored svih estetskih pomagala kojima se služila, prema mišljenju gledatelja, ona izgleda još starije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije