U jutarnjoj emisiji doktor reality zvijezdi pregledavao testise - sve se vidjelo!

Radiosarajevo.ba
U jutarnjoj emisiji doktor reality zvijezdi pregledavao testise - sve se vidjelo!

Gledatelji najpopularnijeg britanskog jutarnjeg showa This Morning mogli su u emisiji uživo gledati pregled testisa.

Reality zvijezda Chris Hughes pojavio se u emisiji u kućnom ogrtaču ispod kojeg je nosio samo majicu osmišljenu za podizanje svijesti o raku testisa. Kad je rastvorio ogrtač, gledatelji su mogli vidjeti njegove testise koje je zatim pregledao doktor Chris Steele. 

Na ovaj način htjeli su gledateljima pokazati kako pravilno pregledati testise i zaštititi se od teške bolesti, a sve u sklopu Novembera, mjeseca podizanja svijesti o zdravlju muškaraca s naglaskom na rak prostate i ostalih malignih oboljenja koja pogađaju muškarce.

Reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Bilo je onih koji su hvalili ovaj potez ITV-a, dok drugima baš i nije sjeo.

"Taman sam sjela ispred TV-a s keksima i čajem da pogledam close up testisa Chrisa Hughesa", "Ne bi li doktor trebao nositi rukavice ili barem oprati ruke nakon ovog pregleda?", "Nisam baš siguran da sam htio vidjeti kako doktor Chris stišće testise Hughesu", bili su samo neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije