Trump o odnosu sa kraljicom Elizabethom: Kritikovani smo zbog previše zabave

Radiosarajevo.ba
Trump o odnosu sa kraljicom Elizabethom: Kritikovani smo zbog previše zabave
PrtScr / Donald Trump i kraljica

Predsjednik SAD Donald Trump važi za vrlo duhovitog i vickastog državnika, što je dokazao i posljednjom posjetom Velikoj Britaniji.

Naime, američki predsjednik je rekao kako je njegova posjeta kraljici Elizabeti drugoj bila najzabavnija stvar za britansku kraljicu u posljednjih 25 godina.

Kraljica Elizabeta je u posljednjih 25 godina obilježila važne jubileje, posetila razne kontinente, slavila venčanja svojih unuka i rođenja praunuka, ali se i srela sa brojnim predsednicima država.

Ali, ako je vjerovati Trumpovim izjavama, kraljica se nikada nije zabavila kao za vrijeme njegove posjete prošle nedjelje.

"Imamo odličan odnos, smijali smo se i zabavljali. Njeni ljudi kažu da se nije toliko zabavila u posljednjih 25 godina. Tada sam bio kritikovan zbog toga što su rekli da se previše zabavljamo", rekao je Trump za emisiju "Fox and friend" kanala Fox news.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije