Tri stvari iz ženske spavaće sobe koje odbijaju muškarce

Radiosarajevo.ba
Tri stvari iz ženske spavaće sobe koje odbijaju muškarce
Foto: Pixabay / Ilustracija

Nakon što vam dosadi nalaženje po kafićima, restoranima ili u kinu, sigurno ćete poželjeti biti u nešto intimnijem okruženju, piše Index.hr

Čak i ako vam je njegov stan sigurna opcija, vjerojatno će jednom i on htjeti vidjeti vaš stan, odnosno vašu sobu. Prije nego što dođe do njegovog prvog posjeta trebale biste svoju sobu očistiti od sljedećih stvari koje niti jedan muškarac ne želi vidjeti u sobi odrasle žene. 

Smiješna posteljina

Pritom mislimo na posteljinu s likovima iz filmova, pjevačima i slično. On će odmah pomisliti da ste nezrele i djetinjaste i da vas ne može gledati kao odraslu osobu. Između ostalog, ako ste punoljetne, takva bi posteljina trebala ostati na dnu ormara kao lijepa uspomena na tinejdžerske dane. 

Plišane igračke

Trebamo li to uopće objašnjavati? Nijedan frajer ne želi da ga plišani lavići i medvjedići gledaju dok vas pokušava zavesti. 

Pretjerana količina ružičastog

Ružičasti jastučići, zavjese, šljokičasti ukrasi i bilježnice s jednorozima još su jedan dokaz da vam je potrebno još nekoliko godina da sazrete i uozbiljite se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije