Astro / Tri horoskopska znaka koja će imati nezaboravan Dan zaljubljenih

14. 02. 2018. u 18:44:00 Radiosarajevo.ba

Shares:10

Dan zaljubljenih donijet će pregršt lijepih stvari za tri znaka Zodijaka.

Lav

Na Dan zaljubljenih, bit ćete osoba koja svojom energijom može da zapali prostoriju. Fokusirajte se na širenje radosti umjesto na hranjenje svog ega. Šalite se, zabavljajte i dajte puno zagrljaja. Dozvolite da vaša unutrašnja vatra sija blistavo. Potrebna vam je strast i energija da biste nastavili kretati se naprijed u ovim hladnim danima. 

Vodolija

Februarske temperature mogu biti zamrznute za druge znakove, ali ove sezone naglašavaju vaše mentalne sposobnosti. Ovo je mjesec kada možete naći svoju pravu ljubav i to je vjerovatno osoba koju niste očekivali. Čak i ako ste sami za Dan zaljubljenih, znajte da sve dok ste dio univerzuma, niste stvarno sami. Svako živo biće je povezano s vama. Ovo je sezona kada ćete shvatiti kako da stvorite trajnu vezu s cijelim svijetom.

Ribe

Istinska ljubav je vaš način života. To je nešto za čim stalno tragate. Na Dan zaljubljnih ćete osjetiti posebnu energiju, zbog utjecaja Venere, a vaš zadatak je širenje ljubavi. Možete napraviti prava čuda kada ste raspoloženi, a 14. februara ćete oduševiti sve svojom hrabrošću. Možda ćete i sebe iznenaditi. Ljubav vas čini hrabrim. Ne bojte se rizika, piše zenskimagazin.rs

NEMA KOMENTARA