Tri horoskopska naivca - kako ih prepoznati?

Radiosarajevo.ba
Tri horoskopska naivca - kako ih prepoznati?
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku, šaljiva je preporuka portala Index.hr

Među horoskopskim znakovima postoje oni koje je teško obraditi i oko čije se pažnje i povjerenja potrebno malo više potruditi. Ipak, tri horoskopska znaka potpuno su suprotna njima pa će vrlo lako nasjesti na bilo što.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika često su naivne jer su usamljene. Kako teže grade međuljudske odnose, pokušavaju se oslanjati na sebe, zbog čega ih je lakše pridobiti jer nemaju jakog iskustva s drugima. Ipak, oko novca su prilično oprezni, no kada je riječ o ljubavi, jednako su lakovjerni. Kada se zaljube, nasjest će na bilo što - ponekad čak i nekoliko puta.

Vaga

Iako uvijek sve dobro promišljaju i prije odlučivanja sve temeljito analiziraju, Vage je i dalje lako preveslati. To je upravo zbog predugog promišljanja i loše improvizacije pa ih prevaranti koji igraju na brzinu lako pridobiju.

Ribe

Ribe su najranjiviji znak zodijaka, a najlakše ih je prevariti igranjem na emocije. Kako su empatične, ali i uvijek teže uz što manje truda doći do što većih rezultata, lako pristaju na sve i treba im neko vrijeme da shvate da su prevarene, navodi portal Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije