Tražite li vjernog druga: Osobe rođene u ovim znakovima horoskopa izbjegavajte

Radiosarajevo.ba
Tražite li vjernog druga: Osobe rođene u ovim znakovima horoskopa izbjegavajte
Foto: Pixabay / Ilustracija

Iako za njih važi da su "eksperti" na drugim područjima, ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju cijeniti prijateljstvo.

Oni često mijenjaju društva ne obazirući se na činjenicu da su povrijedili osobu koja ih je zavoljela kao prijatelja.

Tražite li iskrenog i vjernog prijatelja, osobe rođene u sljedećim znakovima izbjegavajte.

Vodolija

Vodolije su definitivno najgori prijatelji koje možete imati. Vrlo su egoistični i u svemu gledaju korist pa tako i u prijateljskom odnosu. Njih ne zanimaju vaši problemi, a ako im budete prenaporni, to će vam reći u lice i okrenuti vam leđa zauvijek.

Strijelac

Strijelci su svjesni svojeg "antitalenta" kada je prijateljstvo u pitanju, no neće vam to uvijek otkriti odmah. Ne cijene tuđe vrijeme, često kasne, a nekada se ni ne pojave i ne bude im čak ni žao. Budite na oprezu s njima i uzmite njihovo prijateljstvo s rezervom.

Blizanci

Možda će vam se na prvu učiniti kao sjajni prijatelji, no ne dopustite da vas prvi dojam zavara. Blizanci su uvijek skeptični kada je prijateljstvo u pitanju, nikome u potpunosti ne vjeruju pa stoga rijetko koga i shvaćaju ozbiljno. Uvijek su omiljeni u društvu, no pošto im isto društvo brzo dosadi bez muke će ga promijeniti, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije