Težak život: Ima milione, izoperirala se i ne može godinu dana naći dečka

Radiosarajevo.ba
Težak život: Ima milione, izoperirala se i ne može godinu dana naći dečka
Foto: Instagram / Jane Park

Jane Park (23) iz Edinburgha, 2013. na lotu je dobila milion funti, ali ta sreća ju izgleda nije kasnije pratila u ljubavnom životu.

Na Twitteru je još u aprilu podijelila objavu u kojoj je pisalo - "Dan 362 bez seksa: Izašla sam van kako bih trčala u japankama samo kako bih se podsjetila kako to zvuči".

Posljednje dvije veze, s bivšim nogometašem Dundeeja Jordanom Piggotom i natjecateljem na X Factoru Samom Callahanom su se raspale i otad Jane traži novog partnera.

Nakon objave, Jane je primila niz poruka od svojih pratitelja, a mnogi su je uvjerili da će na vrijeme pronaći pravu osobu.

Prošle godine, u pokušaju da pronađe gospodina pravog, Jane je napravila internetsku stranicu na kojoj je tražila da joj se jave svi muškarci koji bi izašli s njom na sastanak.

Uz to, odabraniku koji bi joj se svidio je ponudila i godišnji džeparac od 130.00 KM.

No, čini se da ni to nije upalilo i da je i dalje sama. 

Nakon što je postala najmlađa britanska dobitnica na lutriji, Jane se nije ustručavala trošiti osvojeni novac, pa je tako završila na naslovnicama mnogih časopisa jer je trošila ogromne svote novca na sve i svašta - od estetskih hirurgija do luksuznih putovanja.

No Jane je nedavno otkrila da joj je bogataški život dosadan i da razmišlja o tome da se zaposli. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije