Tetovaže na licu postaju novi trend, tetoviraju se i dječaci

Radiosarajevo.ba
Tetovaže na licu postaju novi trend, tetoviraju se i dječaci
Foto: Instagram / 6ix9ine
Valja se polako navikavati da će tetovaže na licu postati pravi hit među mladim ljudima.

Sve više ljudi tetovira lice, a furaju ih i neke od najvećih svjetskih zvijezda. Američka rap scena obožava tetovaže na čelu, obrazima i ispod očiju, a čak i pop ikona Justin Bieber ima maleni križ istetoviran na licu, prenosi Index.hr

Post Malone ima čak nekoliko tetovaža na licu. Na čelu mu piše "Stay away", ispod jednog oka "uvijek", a ispod drugog "umoran". Tu se našao i mač, žica... 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Posty (@postmalone)

Tetovirano lice ima i nova reperska zvijezda u Americi, 6ix9ine, kojeg klinci toliko obožavaju da su i sami počeli tetovirati lice. Pod hashtagom #facetattoo na Instagramu možete naći stotine dječaka koji su lice ukrasili ili nagrdili nekom tetovažom. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli STOOPID OUT NOW ‼️ (@6ix9ine)

Reper Savage više nije imao mjesta na tijelu pa je stroj za tetoviranje radio na njegovom licu. Kada su ga pitali što simbolizira križ na njegovom čelu, rekao je da je to nož. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Saint Laurent Don (@21savage)

Ipak, tetovaže na licu nisu nikakva novost. Mike Tyson je prvi pokazao tetovažu na licu, a kada su ga pitali zašto je tetovirao maorske simbole, rekao je da pojma nema što to znači i da je htio "nešto u tom tribal stilu". 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mike Tyson (@miketyson)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije