Teretana otvorila posebnu "selfie sobu": Članovi se slikali, a premalo vježbali

Radiosarajevo.ba
Teretana otvorila posebnu "selfie sobu": Članovi se slikali, a premalo vježbali
Arhiv / Ilustracija
Ako malo prođete svojim Instagram feedom, sigurno ćete primijetiti da zaljubljenici u vježbanje, koje pratite kako bi vas potakli na vježbanje i inspirirali, često objavljuju fotke iz teretane na kojima dižu utege ili se istežu.

Teretana s Novog Zelanda zato je odlučila napraviti "selfie sobu", opremljenu velikim ogledalima i posebnim osvjetljenjem kako bi se konture mišića još više isticale. 

Nakon što su primijetili da puno njihovih članova vole dobar selfie s treninga, teretana Anytime Fitness Hornby iz Christchurcha odlučila je da je dobra ideja instalirati namjensku sobu tako da svako može dokumentirati svoj fitness napredak, bez da ih iko gleda, ali i bez toga da smetaju drugim vježbačima.

Na Facebooku su napisali da žele da njihovi članovi koriste selfie sobu da se usredotoče samo na svoj napredak. Ne sumnjamo da će ova soba biti hit, ali da će se koristiti i u druge namjene. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije