Fidel Castro ima tajnog sina i on je danas slavni političar

Radiosarajevo.ba
Fidel Castro ima tajnog sina i on je danas slavni političar
Brojni korisnici društvene mreže Twitter vrlo brzo nakon smrti jednog od najpoznatijih svjetskih revolucionara Fidela Castra, počeli su postavljati fotografije za koje tvrde kako dokazuju da je danas poznati političar sin kubanskog revolucionara.

Kako se navodi u ovoj teoriji premijer Kanade Justin Trudeau je sin nedavno preminulog revolucionara, a teorija je inspirirana prvenstveno bliskošću Trudeauovog oca i njegove porodice s Castrom, kao i pojedinim fotografijama na kojima se pokazuje njihova fizička sličnost.

Čak su i pojedini političari, kao što je australski konzervativac Peter Wallace, podijelili ove fotografije, objašnjavajući kako je ovo zaista jedna neobična teorija, a pojedini korisnici društvenih mreža koji vjeruju u teorije zavjere čak su i preradili fotografije kanadskog premijera te na njegovo lice postavili prepoznatljivu bradu kubanskog lidera, pokušavši dokazati sličnost dva lika.

Sve ove kontroverzne teorije povezuju se s tim da je Trudeauova porodica posjetila Kubu, uz činjenicu da je Castro bio poznat kao zavodnik, zbog čega, smatraju teoretičari, vrlo je moguće da je sve to istina.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije