Tata joj preuzeo društvene mreže za kaznu: Zašto je postao popularan

Radiosarajevo.ba
Tata joj preuzeo društvene mreže za kaznu: Zašto je postao popularan
Foto: Instagram / Madelynn i otac

Originalna kazna za tinejdžericu koja je prekršila dogovor s roditeljima postala je viralna, a njen tata postao je zvijezda društvenih medija objavljujući na njezinom računu smiješne i zabavne poruke, piše 24sata.hr.

Naime, teksašani Tawnya Ford i suprug Larry Sumpter otkrili su da je, uprkos ranijem dogovoru, njihova kćerka Madelynn na zabavu dovela dečke. Smislili su originalnu kaznu, a djevojčica je sama birala koje joj rješenje više odgovara, piše Boredpanda.

Mogla je birati da joj na mjesec dana oduzmu telefon ili da na dvije sedmice roditelji imaju potpunu kontrolu nad njenim računima na društvenim mrežama.

Madelynn je odabrala drugu mogućnost i ubrzo požalila. Tata je preuzeo njene račune na Instagramu i TikToku 11. novembra, a zatim je počeo objavljivati svoj sadržaj.

Na primjer, objavio je snimku kako pleše sa zetom. Ili bi piljio u kameru dok leži u krevetu. Madelynnini kolege počeli su redovno pratiti objave.

Već nakon prvog dana Madelynn je požalila i rekla da se predomislila i da bi radije bila mjesec dana bez telefona. Larry je kazao da je to sad nemoguće jer on ima previše ideja i uložio je u njih, te da ostaje ista kazna. On uživa i mislim da će, kad sve ovo završi, otvoriti vlastiti račun na TikToku“, pojasnila je mama.

Nakon što je Madelynne konačno „odradila“ kaznu, objavila je na Instagramu svoju fotografiju iz djetinjstva uz poruku: „Sad sam slađa nego prije i spremna na dobre odluke“.

Na to je pak jedan njen prijatelj odgovorio: „Reci da sam lud, ali tvoj tata je imao zanimljivije postove“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije