Supruga Izeta Hajrovića objavila fotografiju: Fanovi šokirani cijenom kućnih papuča

Radiosarajevo.ba
Supruga Izeta Hajrovića objavila fotografiju: Fanovi šokirani cijenom kućnih papuča
Foto: Screenshot / Lejla Hajrović

Lejla Hajrović - supruga fudbalera zagrebačkog Dinama i autora jednog od najvažnijih golova u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine - Izeta Hajrovića, često je na meti modnih kritičara.

Mediji u regionu koji pišu o posljednjim modnim trendovima i aktuelnim temama iz te branše često se dotaknu i supruge Izeta Hajrovića, ali i našeg fudbalera koji također voli skupe i poznate brednove.

"Odlično se osjećam u dizajnerskoj odjeći, ali i majicama od samo četiri eura. Bilo bi dosadno kada bismo se svi oblačili isto. Imam specifičan modni ukus. Čak i odjećom želim da poručim - takav sam, kakav sam", rekao je svojevremeno Izet Hajrović za magazin Glorija.

I dok Izet (27) gradi karijeru u svijetu sporta, Lejla to radi u digitalnom svijetu, pa može da se pohvali titulom influensera i Instagram zvijezde. Tamo je prati gotovo 150.000 ljudi, a fokus njenog profila upravo je na modi i pomenutoj garderobi.

Nedavno je objavila fotografiju iz Pariza na kojoj nosi papuče od 1.500 američkih dolara, piše Blic.rs.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije