Stvari koje morate uraditi da bude savršen i nezaboravan

Radiosarajevo.ba
Stvari koje morate uraditi da bude savršen i nezaboravan
Pixabay / Ilustracija
Otkrijte najbolje savjeta koji će vam pomoći da prvi poljubac bude nezaboravan i savršen.

Svjež dah

Svjež dah je najvažniji uslov za svaki poljubac. Dobra oralna higijena mora biti navika na koju ćete obraćati veliku pažnju tokom cijele godine, a ne samo u noći prvog sastanka. Prije izlaska izbjegavajte luk i cigarete, jer će u potpunosti pokvariti doživljaj prvog poljupca.

Prikladno okruženje

Nije najbolja ideja da iskustvo prvog poljupca doživite u bučnom i prljavom prostoru ili u previše upadljivom mjestu. Niko ne želi da za vrijeme tako važnog događaja u života ima brojnu publiku. Noćni klub je poželjno mesto, ali ipak izaberite neki prijatan, romantičan i tihi kutak, gdje ćete moći da uživate u komforu.

Blizina

Osim ako ne sjedite blizu buduće partnerke/partnera i niste licem okrenuti ka njoj/njemu, morate da osmislite i stvorite pravu poziciju za prvi poljubac. Nije poželjno da budete predaleko od partnerke/partnera, jer su upravo bliskost i nježni dodiri odlična uvertira u prvi poljubac.

Koristite ruke

Ruke su važan element u pretvaranju prosječnog poljupca u nezaboravan poljubac. Ne držite ruke spuštene pored vas. Nemojte biti ni previše blizu da biste dali prostora da vam se uzvrati nježnost.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije