Objavljene službene fotografije: Četiri kraljevske generacije na jednoj slici

Radiosarajevo.ba
Objavljene službene fotografije: Četiri kraljevske generacije na jednoj slici
Alexi Lubomirski, EPA / Britanska kraljevska porodica
Nakon vjenčanja koje je pratio čitav svijet, britanska kraljevska obitelj objavila je prve službene fotografije u punom sastavu. 

Sve svjetske agencije objavile su fotografije nastale u tzv. Zelenom pisaćem salonu dvorca Windsor,  a potpisuje ih poznati fotograf Alexi Lubomirski koji je autor i prvih fotografija nakon što je par objavio zaruke.

Osim presretnih i tek vjenčanih Meghan Markle i princa Harryja, na službenoj fotografiji su kraljica Elizabeta i njen suprug  vojvoda od Edinburgha. Tu je i Harryjev otac princ Charlesa i njegova supruga Camilla,  zatim harryjev stariji brat princ Williama i njegova supruga Kate s djecom. Tu je i majka Meghan Markle, Doria Regland. 

Obitelj je okružena djevojčicama i dječacima koji su igrali važne uloge djeveruša i paževa na službenom venčanju, a radi se, kako se navodi, o djeci Harryjevih i Meghaninih prijatelja.

Osim zvanične porodične fotografije, objavljene su još dvije. Na  crno-bijeloj  je prikazan mladi bračni par kako sjede na stepenicama, a na drugoj su u opuštenom izdanju okruženi djeverušama i paževima. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije