Starica koristi Tinder kako bi pronašla mlađe muškarce za seks

Radiosarajevo.ba
Starica koristi Tinder kako bi pronašla mlađe muškarce za seks
Foto: Printscreen / Starica koristi Tinder kako bi pronašla mlađe muškarce za seks

Ako ste mislili da je popularna aplikacija Tinder rezervirana za mlađe, vrijeme je da upoznate 83-godišnju Hattie Retrograde koja popularnu aplikaciju koristi kako bi pronašla mlađe muškarce.

Hattie je počela izlaziti s mlađim muškarcima jer joj nedostaju intimni odnosi, a osim toga uživa u, kako kaže, ležernoj prirodi modernih odnosa.

Bivša plesačica koja je bila u braku više od 25 godina kaže kako su ona i njezin bivši muž imali predivni seksualni život. "Sekspozitivna" baka sad dijeli krevet s desetljećima mlađim muškarcima i kaže kako je često opisuju kao cougar.

"Ševim se, spavam i vodim ljubav s brojnim muškarcima i ni jedan od njih nije mi rekao: Želim te za život", kaže te dodaje kako nikad nije ona ta koja lovi. "Nikad ne prilazim muškarcu, oni uvijek prilaze meni."

Otkako je otvorila profil na Tinderu prije osam mjeseci, Hattie tvrdi da je upoznala gotovo 50 muškaraca i hvali se kako je već pronašla nekoliko povremenih ljubavnika preko aplikacije.

Nakon što se odvojila od bivšeg muža, Hattie je stavila oglas u novine da traži mlađe muškarce s kojima bi spavala. Bila je preplavljena porukama i ponudama i morala je napraviti "audiciju" za potencijalne ljubavnike.

U početku se nadala značajnijoj vezi s drugim muškarcem, ali sad uživa u spavanju s više različitih muškaraca. "Ne mučim se. Zahvalna sam na tome da u svojoj dobi imam ljubavnika koliko želim", rekla je.

Hattie trenutno izlazi sa Shaunom (33) koji je čak 50 godina mlađi od nje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije