Šta oblik vaših zuba otkriva o vama

Radiosarajevo.ba
Šta oblik vaših zuba otkriva o vama
/ Healthylife
Sljedeći put kada otkrijete svoj blještavi osmijeh, pogledajte u ogledalo. Vaši zubi bi trebali biti njegovani baš poput vas.

Ali njihov oblik, izgled, boja... razlikuju se od drugih. Pa tako i pokazuju ko ste vi ustvari, piše Tophealthylife

Kako da prepoznate nečije osobine prema obliku zuba

Konveksni zubi 

Ova osoba je pričljiva i bučna, pomalo agresivna koja rijetko prima NE kao odgovor. Kada vam neko ovakav priđe, budite na oprezu jer će od vas tražiti nešto što rijetko možete odbiti. Konveksni zubi na ženama znak su ugodnog života. 

Miješano: Konveksni i konkavni zubi

Zubi ovakvog oblika su u donjem dijelu konveksni, u gornjem konkavni. Ove osobe su dobri retoričari i vrlo uvjerljivi, ali nemaju mnogo sreće u karijeri i takmičenjima. Uvijek su drugi. 

Oštri zubi

Ovakvi zubi podsjećaju na mišje, oštri su i efikasni i označavaju pametnu osobu koja posjeduje odlično znanje u svojoj struci. Oni su odlični matematičari i imaju dobar početak u životu, iako će se s vremenom boriti s velikim preprekama. 

Nejednaki zubi

Osobe s nejednakim zubima često su pohlepne i gramzive. Samo misle na sebe. Temperamentni su, često mijenjaju mišljenja, imaju problema u vezama i pronalaženju posla. Moraju kontrolirati emocije kako bi stvorili bolji život. 

Konkavni zubi

Osoba koja ima konkavne zube, bi trebala na zdravstveni pregled jer je moguće da ima neki genetski poremećaj.

Više desni nego zuba

Ljudi s ovakvim zubima imaju manjak sreće u ljubavi, vezama posebno s porodicom. Moguće je da će začeti vlastitu porodicu dok su vrlo mladi. Bliži su im prijatelji nego porodica. 

Zubi na "sve strane"

Proaktivni, smišljaju nove ideje i inicijativni su, strastveni i iskreni. Imaju dobre komunikacijske vještine, ali su vrlo tvrdoglavi i svadljivi. 

Mali zubi

Zajedljivi, za njih novac je sve. Motivirani su ako je novac posrijedi, jer im je zarada sve. Ljubomorni su i rijetko vjeruju drugima. Razmak između zuba označava osobu koja ne može lako sačuvati novac. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije