Šta krasi koji horoskopski znak: Jarac ima seksi tijelo, Lav kosu...

Radiosarajevo.ba
Šta krasi koji horoskopski znak: Jarac ima seksi tijelo, Lav kosu...
Foto: Instagram / Ilustracija

Vodenjak je poput Jarca prepoznatljiv po privlačnom i mišićavom tijelu, naročito u mlađoj dobi. Ribe također imaju atraktivne figure. Lice im djeluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u proljetne znakove koji se ističu po lijepim crtama lica. Općenito ih opisuju visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno tijelo prosječne ili ispodprosječne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve te oči, koje mogu biti blizu postavljene.

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju ugodne crte lica. Glavno su im obilježje velike oči koje djeluju nevino, pa čak i dječje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni te imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a tijelo skladno s trbuhom kao kritičnim dijelom.

Blizanci

I ovaj je proljetni znak poznat po ugodnim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmijehu. Prosječne su ili iznadprosječne visine, imaju izraženu bradu te visoko postavljene jagodice. Prema izgledu djeluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Rak

Pripadnici ovog ljetnog znaka najčešće imaju besprijekoran ten i lijepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nježne. Češće su vitki nego puniji, s duljim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.


Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lijepu kosu te ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica djeluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosječnih. Obično su iznadprosječno visoki s uskim strukom te dugim nogama.

Djevica

Kao i Lavovi te Rakovi, Djevice su poznate po čistom i lijepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo "pupoljaste", a izražene oči srednje veličine u vanjskom kutu podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a tijelo sklono debljanju, osobito u gornjem dijelu.

Vaga

Ovaj jesenski znak često ima elegantne pokrete tijela te geste. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima te ovalno lice. Usta su im lijepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od prosjeka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili rjeđa. Poznat su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpion

Škorpioni kao i Vage imaju elegantne kretnje, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica te jakoj čeljusti. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa se znaju sjajiti, a tijelo vitko premda bez izraženih mišića.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su poput Škorpiona i Vage poznati po urođenim seksi kretnjama. Izraz lica im često djeluje nevino, a glava je nešto veća od prosjeka. Čelo je nešto više i veliko, a osmijeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike te često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

Vodenjak

Vodenjak je poput Jarca prepoznatljiv po privlačnom i mišićavom tijelu, osobito u mlađoj dobi. Crte lica su im nježne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos im zna biti veći od prosjeka. Karakteristični su i po košćatim ramenima.

Ribe

Poput Jarca i Vodenjaka, Ribe također imaju atraktivne figure. Lice im djeluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Udovi su im obično kraći, a u starijoj dobi naginju debljanju. Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji dio tijela je uži.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije