Šta kaže horoskop: Koji će vam mjesec biti najsretniji u 2019. godini?

Radiosarajevo.ba
Šta kaže horoskop: Koji će vam mjesec biti najsretniji u 2019. godini?
Foto: Pixabay / Ilustracija

Iako možda ne znate šta očekivati od nadolazeće godine, provjerili smo šta kaže horoskop, tj. koji će vam mjesec biti najbolji u cijeloj godini.

Bustle, piše Joom Boos,  je otkrio da su odgovori stvarno zanimljvi. Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte kojem mjesecu se trebate posebno veseliti.

OVAN

Pričekaj do proljeća jer te čeka najveći boost samopouzdanja ikad. Imat ćeš osjećaj kao da možeš apsolutno sve. Tvoj sretan mjesec je april, imat ćeš energije i prštat ćeš samopouzdanjem.

BIK

Septembar je tvoj mjesec i iskoristi ga jer ćeš se osjećati posebno kreativno. Vrijeme je da se kreativno izraziš i pokažeš to svijetu.

BLIZANCI

Maj će biti posebno dobar za tebe. pogotvo pred kraj. Ako se osjećaš izgubljeno bez partnera, 30. maj za tebe donosi ljubav, baš pred tvoj rođendan.

RAK

Rakovi imaju dvije sretne šanse nadolazeće godine. Posebno ćeš zasjati u julu, ali svoju snagu oslobodit ćeš u septembru.

LAV

Ljeto možda je godišnje doba lava, ali zasjat će već na početku sljedeće godine. Februar ti donosi mnogo kreativne energije. Zgrabi tu priliku i pokaži svoj talent.

DJEVICA

Sve je u vašem rođendanskom mjesecu. Septembar će za tebe biti pun prilika da pokažeš svoje talente i da ih drugi prepoznaju.

VAGA

U proljeće, tačnije u aprilu, dogodi će ti se neki uzbudljivi životni preokreti. April je mjesec za ljubav - bilo to pronalazak novog parnera ili izglađeni odnosi ako si u vezi i ako ste imali problema.

ŠKORPION

Za svoj sretan mjesec morat ćeš pričekati do kraja ljeta. Kraj augusta daje ti priliku da povučeš veze koje imaš da postaneš slavan.

STRIJELAC

Za tebe je sretan početak godine. Velika je godina pred tobom i posebno će ti sretan biti januar. Uzmi sve prilike koje ti se ponude i dogurat ćeš daleko.

JARAC

Očekuj boost u januaru koji će te gurati kroz cijelu godinu. Drugi će u januaru prepoznati koliko se trudiš i isplatit će ti se tvoj trud.

VODOLIJA

Nemoj prespavati februar jer ćeš htjeti slaviti s obitelji i prijateljima. Htjet ćeš biti okružen bliskim ljudima i to će te inspirirati.

RIBE

Imaš dvije ekstra sretne šanse sljedeće godine. 19. februar bit će ti posebno sretan dan jer ćeš dobti priliku da ostvariš svoje snove. Juli dopušta da budeš kreativan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije