Šta donosi horoskop za 27. april 2019. godine

Radiosarajevo.ba
Šta donosi horoskop za 27. april 2019. godine
Pixabay / Ilustracija

Odličan dan za Ovna i Jarca, Bik pod tenzijom, Blizanci raspoloženi, Rak nemotivisan, Lavu nije dan za odluke, Djevici vrijeme za odmaranje, Vaga u mirnoj luci, Škorpija iritantna, Strijelac napet, Vodoliji treba više vitamina, a Ribe bez problema.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 27. april 2019. godine.

OVAN

Posao: Usporen tempo vam ne ide na ruku. Morate da se strpite kada su dati tranziti u pitanju. Pokušajte da pomognete kolegama, koje su naučile na vašu podršku. Imaćete dovoljno dobar plasman, koji ćete odlično naplatiti.

Ljubav: Budite dovoljno obaviješteni o bitnim datumima kada je vaš partner u pitanju, možda slijedi jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično ovaj put.

BIK

Posao: Vaša materijalistčka strana je ovaj put, motivacionog karaktera. Imate dovoljno dobar stav za onaj dio posla, koji vam donosi mnogo bolji finansijski status. Bit ćete dovoljno dobro raspoloženi za ono što vam slijedi na poslovnom planu.

Ljubav: Vaše emocije su nešto što ne možete izbjeći, kada je osoba pored vas u pitanju. Vaše simpatije su na mjestu.

Zdravlje: Osjećate pojačanu tenziju.

BLIZANCI

Posao: Imali ste na umu da promijenite mnogo toga u svom poslovnom ambijentu, ali ćete ovaj put biti u boljoj poziciji koja vam pruža jasan put kojim ćete krenuti dalje. Ukoliko uvidite da se povremene promjene dešavaju bez većeg utjecaja ne paničite, jer tako mora biti sa planetom Uran.

Ljubav

Bit ćete u odličnom raspoloženju bez većih tenzija, danas. Ukoliko ste sami nećete paničiti, jer imate čime da se zabavite. Potencirajte svoju kreativnost.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

RAK

Posao: Situacija u kojoj se nalazite nije na zavidnom nivou. Bit će i boljih dana. Ukoliko ste se oslonili na pogrešne ljude ne paničite već ste naučili lekciju više. Merkur vam je lošije postavljen, pa dogovore i komunikaciju zaboravite danas.

Ljubav: Nemate dovoljno motiva da se pomjerite sa tačke gdje ste trenutno. Možete da se više družite sa ljudima, koji vam imponuju. Ne dozvolite da vam neko oduzima energiju bez veće potrebe.

Zdravlje: Skloni ste samokritici.

LAV

Posao: Pokušavate da nađete prikladne riječi za svoje postupke. Kolege uočavaju vašu gramzivost i ne žele da dijele dio zarade sa vama. Možda ste sami krivi za takav stav drugih ljudi. Loše raspoloženje ovdje može da igra veliku ulogu, ne donosite danas značajne odluke.

Ljubav: Imali ste poneku lošu opasku koju ste uputili partneru. Niko vam nije rekao da se to ne cijeni. Pomalo ste egocentrični.

Zdravlje: Problem sa srcem.

Ilustracija - undefined

Foto: Pixabay: Ilustracija

DJEVICA

Posao: Imali ste običaj da razložite svoje poslovne aktivnosti na više dijelova, ovaj put želite da učestvujete u finansijama na osnovu cijelog projekta. Taj stav vam protežira planeta Jupiter. Nemate drugi izbor osim onoga koji vam se plasira.

Ljubav: Pomalo ste iritantni prema partneru. Emocije vam nisu u prvom planu koliko poneki poslovni plan na kome trenutno radite.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

VAGA

Posao: Kada su u pitanju polje inostranstva i vaše polje finansija, može se reći da su isprepleteni. Vaše pretenzije na druge države u poslovnom smislu su odlično kotirane. Možete biti iznenađeni podrškom partnera, koji dobijaju dio novca.

Ljubav: Vaša emotivna strana je za sada u mirnoj luci. Nemate napade ljubomore ili panike, koliko vas povremena iznenađenja pomalo iritraju.

Zdravlje: Želite spokojan dan.

ŠKORPIJA

Posao: Koliko budete prisutni na poslu, toliko ćete moći da multiplicirate svoju novčanu situaciju. Bit ćete u odličnom ambijentu, koji vam pruža mnogo više komfora. Ne morate da se upuštate u neprijatnosti drugih ljudi, kolege su u svom svijetu.

Ljubav: Pomalo iritirate svoje okruženje svojim emocijama. Stalo vam je do osobe koja je daleko od vas. Pokušavate da se snađete i zakažete sastanak za neki drugi put.

Zdravlje: Nervoza.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko ste student ne odlažite ispite koje ćete imati u narednom periodu. Dan je pogodan za pisanje ciljeva koje želite da postignete pa se skoncentrišite na segment koji po vašem mišljenju nije toliko zadovoljavajući.

Ljubav: Očekujte prijatan susret sa jednim Lavom. Imate šta da kažete jedno drugom i ne morate da se beskonačno trudite, kako bi umjeli da zavedete osobu koja vam se dopada.

Zdravlje: Iritiraju vas ideje drugih ljudi.

JARAC

Posao: Imali ste dovoljno vremena za svoj život i probleme. Riješili ste mnogo toga. Danas ćete praviti jedan solidan rezime vaših prethodno urađenih aktivnosti, jer one imaju šta da vam kažu ovaj put.

Ljubav: Uviđa se značajna ljubavna priča u narednom periodu. Imat ćete priliku da se dobro zabavite. Ukoliko ste sami ne morate da se dvoumite oko izbora koji vam se nudi.

Zdravlje: Imate odličan dan pred sobom.

VODOLIJA

Posao: Koliko dajete toliko od saradnika očekujte. Može vas poneka osoba iz vašeg okruženja pomalo razočarati u onome što trenutno možete da uvidite. Bit ćete pod nečijom strogom kontrolom. Ne morate da padate uvijek u vatru.

Ljubav: Trenutna situacija ne ide u pravcu vaše satisfakcije, možete biti u drugom planu kada je partnerovo ponašanje u pitanju.

Zdravlje: Potrebno vam je više vitamina.

RIBE

Posao: Kada su u pitanju vaše poslovne transakcije na inostranom tržištu umijete da se izborite za svoja prava. Morate da se borite sa problemima, još neko vrijeme. Ne morate da se dvoumite oko donošenja bitnih odluka.

Ljubav: Imate partnera koji je uviđajan i koji vam povlađuje. Danas ste srećni. Zračite pozitivnom energijom.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije