Srbijanka s najvećom stražnjicom na svijetu poručila: Nastavljam s operacijama

Radiosarajevo.ba
Srbijanka s najvećom stražnjicom na svijetu poručila: Nastavljam s operacijama
FOTO: Screenshot / Natasha Crown

Natasha Crown koja sebe naziva "plus size modelom" gostovala je u poznatoj emisiji na "Botched" gdje je zatražila pomoć dvojice najpoznatijih platičnih hirurga na svijetu.

Inače, riječ je o Srbijanki koja živi u Švedskoj i koja je u nekoliko navrata izjavljivala da želi imati najveću stražnjicu na svijetu, zbog čega konzumira do šest hiljada kalorija dnevno.

Visoka je 155 cm, a obujam bokova joj je čak 182 cm. 

Crown, naime, smatra da njezina pozadina koja je trenutno široka gotovo dva metra, nije dovoljno atraktivna. 

Do sada je imala već tri operacije stražnjice, a za emisiju "Botched" se prijavila kako bi spustila bradavice "malo niže" da bi "mogla da nosi dublji dekolte".

Natasha je ispričala ljekarima da se namjerno goji, kako bi joj liposukcijom isisali još više masti i četvrtom operacijom prebacili u zadnjicu.

Šokirani, dr. Nasif i dr. Dabrov objasnili su joj da neće biti u mogućnosti da joj operišu grudi zato što je njen zahtjev potpuno iracionalan, te bi tako svoju ljekarsku etiku doveli u pitanje.

Međutim, njima dvojici pažnju je svakako privukla njena stražnjica, nakon čega su joj objasnili da je u pitanju najopasnija plastična operacija ikada, te da ako jedan gram masti uđe u krvotok može biti fatalan.

Na pitanje da li će nakon toga prestati sa operacijama zadnjice, Natasha je potpuno ravnodušno rekla da neće.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije