Spremni dočekajte ljeto u Wellness centru maShaza!

Radiosarajevo.ba
Spremni dočekajte ljeto u Wellness centru maShaza!
/ eKupon ponuda
Priprema za ljetne temperature koje sa sobom nose i laganiju odjeću već su počele, a najveći ženski neprijatelj od sada pa sve do ljeta svakako je celulit.

Celulit, odnosno rupice i nepravilnosti na koži mrzi svaka žena, a odlazak na plažu i skidanje u kupaći kostim vlasnicama je narančine kore prava noćna mora. 

Zašto imamo celulit, pitanje je koje muči 70 i više posto žena koje ga imaju. Je li razlog loša prehrana, premalo tjelesne aktivnosti, genetika?

Ne postavljajte puno pitanja, već se riješite celulita uz najpouzdaniju metodu - anticelulitnim masažama!

Pet tretmana anticelulitnih masaža platite samo 50 KM umjesto 100 KM u Wellness centru maShaza.

MaShaza wellness je novootvoreni masažni centar koji se nalazi u naselju Otoka, ulica Žrtava fašizma 2. Centar nudi niz wellness i masažnih usluga po povoljnim cijenama. Iste uključuju: masažu leđa, masažu stopala, masažu lica, piling tijela, tens tretman, sportsku masažu, relax masaže s eteričnim uljima, anticelulitnu masažu, četveroručnu/ kraljevsku masažu, duo masažu s eteričnim uljima, maShazu, Tui Na kinesku masažu, masažu bolne tačke i refleksiologiju.

Uz eKupon, paket anticelulitnih masaža i nevjerovatnu cijenu spremni dočekajte ljeto u Wellness centru maShaza!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije