Shannon Ihrke je najseksipilnija vojnikinja na svijetu

Radiosarajevo.ba
Shannon Ihrke je najseksipilnija vojnikinja na svijetu
29-godišnja Shannon Ihrke bivša je vojnikinja koja se nakon nekog vremena provedenog u američkim marincima bacila u modeling i skupila skoro 90 hiljada pratitelja na Instagramu a sve to zbog seksi fotografija koje svakodnevno objavljuje.

Ljepotica iz Minnesote u vojsku je otišla s 19 godina te je u službi provela četiri godine.

Osim seksi golišavih fotki u bikinijima, Shannon na Instagramu zna objaviti i fotografije u vojničkoj uniformi, ali i s oružjem. Priznaje i da zahvaljujući svom izgledu dobiva mnogo poruka na društvenim mrežama, a mnogi muškarci idu tako daleko da je i prose, piše The Sun. 

"Bavim se modelingom jer to volim raditi, ne da dobijem novac ili ponude za brak od muškaraca", kaže Shannon. Diplomirala je na Univerzitetu Elmhurst, a tokom svoje službe došla je do čina narednice.

"Dugujem marincima svoj život. To mi je dalo razlog da ujutro ustajem, postavim ciljeve i guram samu sebe naprijed, još i jače kad stvari postanu teške", kaže ova ljepotica.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije