Sedmični horoskop: Šta vam donose zvijezde u prvim danima oktobra

Radiosarajevo.ba
Sedmični horoskop: Šta vam donose zvijezde u prvim danima oktobra
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Posljednji su dani septembra. Ljeto smo ispratili i dočekali jesen. Šta možete očekivati u prvim danim ovog godišnjeg doba odnosno oktobra pročitajte u pregledu horoskopa od 30. do 6. oktobra 2019. koji vam donosi portal Luftika.

Bik

Posao: Priklanjajte se svojim diplomatskim vještinama, jer će vas spasiti u mnogim konfliktnim situacijama sa kolegama i nadređenima.

Ljubav: Ovo je odličan period da govorite sa svojim partnerom o svim svojim problemima, zato što ćete oboje biti u mogućnosti da realno sagledate situaciju i shodno tome da rješite sve ono što vam smeta.

Zdravlje: Dobro se osjećate ove sedmice.

Blizanci

Posao: Blizanci koji trenutno nisu zaposleni, imaju velike mogućnosti da se to promjeni, a uz to bi trebalo da prihvatite ono što vam se nudi, pa čak i neke  sezonske poslove, jer se nikada ne zna kakva prilika tu može naići.

Ljubav: Koliko god da ste prisni sa svojim partnerom i da imate međusobno slobode, neke stvari moraju da se znaju i da se poštuju, za čim ćete i sami imati potrebu.

Zdravlje: Solidno.

Rak

Posao: Doći ćete do momenta kada ćete morati da donesete i jednu veliku odluku, pa bi trebalo da sjednete i razmislite dobro.

Ljubav: Ukoliko ste neko kraće vrijeme u vezi ili imate prijatelja "sa povlasticama" trebalo bi da se zapitate da li možda on hoće nešto više nego neobaveznu vezu koja vama trenutno odgovara.

Zdravlje: Dobro.

Lav

Posao: Vrijeme je da sve svoje ideje i planove počnete da sprovodite u djelo. Vi najbolje znate i kako ćete to uraditi.

Ljubav: Budite malo osjećajniji, te ćete tako rješiti apsolutno svaki problem. Dobro vam ide za sada.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Djevica

Posao: I pored problema, koristit ćete svoj šarm i moć zavođenja kako biste rješavali neke poslovne dileme, što će učiniti da vas mnogi nadređeni primjete.

Ljubav: Tokom narednog perioda na vaše emotivne odnose će dosta uticati vaše finansijsko stanje, budući da će vas manjak novca činiti nervoznim, pa ćete to prenositi i na svoje voljene.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Ovo je dobar period i da radite na sebi i razvijanju znanja i vještina. Dobri ste u ubjeđivanju i "diplomatskim" razgovorima.

Ljubav: Ovo je jedan dinamičan period i sigurno vam neće biti dosadno, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Nemate veće tegobe ove sedmice.

Škorpija

Posao: Ne plašite se da budete inovativni, proaktivni i da se opasno "bacite" na konkurenciju, vi to znate i možete.

Ljubav: Definitivno ćete razbiti monotoniju, a način na koji ćete to uraditi, odaberite u skladu sa svojim željama, osjećanjima i ličnostima, na kraju krajeva.

Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

Strijelac

Posao: Budite strpljivi, koncentrisani i uspjeh će doći, samo ne odustajte. Znate koliko možete i držite se svojih standarda.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, možda vas očekuje proširenje porodice. O da, beba može biti tik iza ugla!

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

Jarac

Posao: Nekako ćete uvijek biti u centru pažnje zbog svog rada, a osim toga, ovo je i dobar period kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete na nekom putovanju, što privatnom što poslovnom, upoznati osobu koja će vam se jako dopasti.

Zdravlje: Više šetajte.

Vodolija

Posao: Ovo je period kada ćete na lakši ili teži način naučiti da ponekad morate da se udaljite od onoga što vas frustrira i o tome počnete da razmišljate glavom, a ne srcem.

Ljubav: Neće vam biti problem da se povremeno upustite u neku avanturu bez obaveza.

Zdravlje: Više vitamina vam je potrebno.

Ribe

Posao: Trudite se da budete hladne glave i uvijek dobro razmislite prije nego što na nešto i odreagujete. Dva puta mjeri, jednom sjeci. Brzopletost vam se ne isplati.

Ljubav: Timski rad nije bitan samo kada je u pitanju posao, već i kada je upitanju bilo koji drugi tip ličnog odnosa.

Zdravlje: Dobro se osjećate ove sedmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije