Sedmični horoskop, šta kažu zvijezde: Ljubavna iznenađenja za tri znaka

Radiosarajevo.ba
Sedmični horoskop, šta kažu zvijezde: Ljubavna iznenađenja za tri znaka
Foto: Pixabay / Ilustracija

Portal Luftika vam donosi pregled sedmičnog horoskopa od 2. do 8. septembra 2019. godine. Kakvi će vam biti posao, ljubav i zdravlje, pročitajte u nastavku.

Ovan

Posao: Imate jaku potrebu za dokazivanjem. Tokom ove sedmice biste mogli napraviti veći zaokret u svojoj karijeri. Novo okruženje vam budi energiju, pa ste puni ideja.

Ljubav: Jasno znate šta želite u vezi koja traje. Obuzima oduševljenje i jaka želja za spajanjem sa određenom osobom. Nećete gubiti vrijeme za nešto što nema perspektive.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Bik

Posao: Bikovi će se uglavnom posvetiti rješavanju problema iz prošlosti. Što prije raščistite prošlost, prije ulazite u jedan vrlo udoban i uspješan poslovni period, koji donosi bolji finansijski rezultat.

Ljubav: Ako vam smeta neka bitna razlika među vama, dajte još vremena i sebi i partneru. Pojavljuje se i jedna mlađa osoba u vašem životu.

Zdravlje: Radite na imunitetu.

Blizanci

Posao: Bit će vam vrlo interesantno, a pri tome korisno znanje koje ćete usvojiti ove sedmice. Stvari već polako dolaze na svoje kao što ste i očekivali.

Ljubav: Mnogi od vas razmišljaju o staroj ljubavi. Svakako da je naglašeno sve ono što u sebi ima neku simboliku prošlosti. Izbjegavajte sukobe u braku ili dugoj vezi.

Zdravlje: Zdravije se hranite.

Rak

Posao: Izuzetno je dobar period za odlazak u inostranstvo i neko novo iskustvo.

Ljubav: Pravo osvježenje u vašem ljubavnom životu bi bila osoba koja radi nešto neobično. U dugim vezama ili u braku može se javiti ljubomora.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Lav

Posao: Uspješno ćete okončati sve započeto ove sedmice. Ovo je tek početak velikog preporoda, ali pod uslovom da ste svoju unutrašnju energiju okrenuli ka pozitivnom.

Ljubav: Ovo bi mogao biti presudan period za brakove i duge veze. Ukoliko i ne dođe ni do kakvog poboljšanja u odnosima, većina vas će definitivno ostati na istom.

Zdravlje: Zdravlje vam je dobro ove sedmice.

Djevica

Posao: Dovršite sve ono što ste započeli i imat ćete podršku od strane žena sa kojima radite, kako bi bili uspješniji.

Ljubav: Kod većine djevica je još uvijek aktuelna stara ljubav koja u vama budi povjerenje i komfor, kao i stabilnost.

Zdravlje: Imat ćete manje glavobolje.

Vaga

Posao: Spremno prihvatite objektivna dešavanja, mogli bi da uspostavite dobar kontakt sa saradnicima, što bi vam donijelo njihovu iskrenu podršku.

Ljubav: Slučajni susreti i poznanstva, možda i na poslu, najviše obećavaju. Tu vam same okolnosti idu na ruku i na vaš životni put donose pravu ljubav.

Zdravlje: Zdravije se hranite.

Škorpija

Posao: Uz saradnju sa nadređenim sa kojom radite, stižu rezultati brže nego što ste očekivali, što vas raduje i daje vam više samopouzdanja.

Ljubav: Ulazak u tajnu vezu, omogućio bi vam da zaboravite staru ljubav. Nikako vam se ne preporučuju osobe koje ne znaju šta hoće od vas i od svog života.

Zdravlje: Više vježbajte.

Strijelac

Posao: Privatnici mogu očekivati poboljšanje poslovanja. Neočekivan preokret i prilivi novca ove sedmice.

Ljubav: Vi ste ti koji birate, a ovaj put tačno znate šta želite i to ćete i dobiti. Nemojte pristajate na manje od očekivanog.

Zdravlje: Moguća alergija.

Jarac

Posao: Sada imate priliku da ispravite neku nepravdu koja vam je načinjena na radnom mjestu, jer vam je izmaklo ono što ste zaslužili.

Ljubav: Ukoliko ste već duži period razdvojeni od partnera, nađite načina da dođe do susreta, jer daleko od očiju daleko od srca.

Zdravlje: Više šetajte.

Vodolija

Posao: Prisutni su i dobici preko osoba iz inostranstva. Gledajte da to pametno uložite u sopstveni biznis.

Ljubav: Viđanje u istom društvu, od prijateljstva pravi ljubav.Niste se tome nadali, ali vam se sviđa ono što se spontano dešava.

Zdravlje: Bit ćete dobrog zdravlja.

Ribe

Posao: Saradnju prihvatite samo od osoba koje su se već dokazale kao uspješne, odgovorne i uporne. Znate već šta vam donosi dobar rezultat.

Ljubav: Ono na šta bi trebali da obratite pažnju, kako bi sebe zaštitili od nepotrebnih razočarenja, je da dobro razmislite da li ste spremni da uđete u vezu sa zauzetim partnerom.

Zdravlje: Moguće su alergije, piše portal Luftika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije