Sedmični horoskop do 9. juna: Nekom puno stresa, nekom romantika

Radiosarajevo.ba
Sedmični horoskop do 9. juna: Nekom puno stresa, nekom romantika
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Šta vam zvijezde savjetuju ove sedmice saznajte u horoskopu!

Ovan

U prvoj polovini sedmice će prijatelji biti od pomoći. Bićete komunikativniji nego inače. Završavajte šta imate na poslu, a u drugoj polovini sedmice se posvetite porodici. Pad energije ćete osjetiti tek krajem sedmice. Stari projekti opet postaju aktuelni, pa neke stvari koje ste prije radili sada opet možete da radite.

Bik

Imate probleme na poslu. Najbitnije je da se sve privede kraju. Ne nervirajte se previše, nego dajte sve od sebe da što prije počnete da radite na novim zadacima. Prijatelji mogu biti dosta od pomoći u drugoj polovini sedmice. Mogući su problemi sa zdravljem zbog stresa oko posla.

Blizanci

Brzopleti ste, zato pazite šta kome pričate. Ove sedmice ćete biti baš napeti. Vrijeme je za završavanje obaveza. Pazite da ne uvrijedite partnera brzopletošću i kritikom. Družite se više. Bićete osjetljiviji od srijede, pa ne shvatajte sve komentare na svoj rad lično.

Rak

Pokušajte da povećate fokus na probleme na poslu. Gledajte da što pre završite sve što Vas nervira i da ne unosite previše emocije u posao. Možda ćete se nervirati više nego inače. Potrudite se da se usmjerite na prijatelje i na saradnike ako Vam je pomoć potrebna. Kompromis je najbitniji ove sedmice. Neće Vam svi biti od pomoći, ali možete dosta stvari da uradite sami.

Lav

Veoma ste dobro raspoloženi i romantični na početku sedmice. Preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu. Ako niste slobodni, potrebno je da ne zapostavljate prijatelje, a ne samo da se zatvorite sa partnerom i da upadnete u kolotečinu. Potrebno Vam je više slobodnog vremena.

Djevica

Potrudite se da ne preuzimate na sebe previše obaveza. Mnoge stvari zavise od drugih. Ne planirajte previše, nego radite sve po malo. Nije ovo neka idealna sedmica za priliv novca, više je za trošenje i ulaganje. To će se uskoro promijeniti. Ovo je sedmica za nove projekte.

Vaga

Ne prenosite stres s posla na privatni život. Ako imate vremena, idite na neki kraći put. Tamo možete upoznati neku zanimljivu osobu, a možete ići na put sa partnerom. Pod stresom ste, treba Vam razbibriga. Napeti ste zbog previše obaveza.

Škorpija

Pazite kako trošite novac. Brzo sve zaradite i brzo trošite, a to nije dobro ove nedelje. Imate previše obaveza ove nedelje. Moguća je glavobolja zbog stresa. Ne odustajte od planova. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu novu osobu. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Strijelac

Dosta novih poznanstava možete imati, nove stvari se dešavaju. Prva polovina sedmice je dobra za nove stvari u ljubavi. Oni koji su u dugim vezama će obnoviti strast. Aktivni ste i sve ide kako treba na poslu. Imate višak energije. Ovo je dobra sedmica za Vas. Nedostaje Vam druženje i porodica.

Jarac

Nervozni ste jer nemate previše vremena za uživanje i odmor. S druge strane, jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno ste sigurni da sve ide kako treba. Druga polovina nedelje je bolja za saradnju. Pazite se u saobraćaju malo više i pazite gde ostavljate dokumenta.

Vodolija

Previše pažnje pridajete mišljenju ljudi koji Vam nisu bitni. Gledajte sebe. Nemojte da ulazite u bespotrebne rasprave. U drugoj polovini sedmice popričajte sa partnerom o svemu što Vam ne odgovara. Strasti su bitne ove sedmice. Romantični ste. Slobodni, moguća je avantura.

Ribe

Novi poslovi se otvaraju, nove šanse ćete imati da započnete šta god poželite. Iskoristite dobre aspekte za posao. Uložite novac u neki novi posao, to je dobra odluka. Mogući su manji nesporazumi s partnerom, ali će se to razriješiti lako, samo budite strpljivi. Od sredine sedmice ćete se okrenuti zabavi, razonodi, neće posao biti toliko bitan, objavio je Mondo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije