Saznajte šta omiljena seks poza govori o njemu

Radiosarajevo.ba
Saznajte šta omiljena seks poza govori o njemu
Arhiv / Ilustracija
Omiljene poze vašeg partnera otkrivaju i mnoge njegove osobine. Ako izuzmemo konfekcijsko shvatanje seksa, analizu tempa i načina na koji on vodi ljubav možemo iskoristiti na više načina.

Bilo da je u pitanju frajer koga ste dohvatili samo iz zabave, pa ćete ga zaboraviti poput loše reklame, ili vam toliko mnogo znači da vam je svaki utisak bitan, piše Cosmopolitan.

Misionarska poza

Pitanjem: „Dečko, jesi li čuo za još neku pozu?“, najmanje je što možete da uradite ne biste li ga malo prodrmali. Jer, on svakako jeste čuo, ali nije mario. Tako je zbog njegove tvrdoglavosti, ali i nesigurnosti.

Psiholozi ističu da ovakav muškarac želi sve da drži pod kontrolom. Da je lojalan i pouzdan. Od njega uvijek znate šta možete da očekujete. Ne riskira.

Gledajući vas u oči tokom seksa on slijedi vašu mimiku. I vjeruje da će vas tako najbolje zadovoljiti. Ipak, ne shvata da je dosadan kao tip iz vaše zgrade koji vas svaki put ispred lifta startuje nekim nesretnim cico-mico flertom, zbog čega radije pješačite do svog stana.

Kaubojka

Njegovom karakteru nedostaje ambicija. Ni motivacija mu nije jača strana. I sebičan je. Gdje ste vi u toj priči? Pa na njemu konstantno. Zadihani.

Svaki vaš pokušaj pomjeranja završi se povratnim džudo zahvatom, poslije koga se vi kao u „Danu mrmota“ vraćate u istu situaciju. On bi vam prije dao karticu i svoj PIN nego što bi pristao na česte promjene poza u krevetu.

Nije naučio da je za dobar život (čitajte seks) potrebno mnogo truda i odricanja. I da važi pravilo: koliko daš, toliko dobiješ. Mnoge djevojke priznaju da ih je pogodila slična pojava.

„Doggy“ stil

Ne poštuje dovoljno žene i mišljena je da su, u društvenom smislu, uvijek u drugom planu u odnosu na muškarce. Fizički ženski aduti će pred njim uvijek nadvladati intelekt. Obožava žensku zadnjicu.

U vezi je dominantan, rijetko trpi kritike, jer ih shvata potpuno pogrešno. Iz samo njemu poznatih razloga. Opis njegove ličnosti mogao bi da se svrsta negdje između pohotnog ljubavnika i pavijana.

Otkida na seks. Ali sirov. Uz krevet. Zid. Sto. Veš-mašinu. Auto. Samo da vas gleda otpozadi. Možda vam zatraži da nosite periku tokom seksa. Tako će „biti“ sa plavušom, brinetom, crvenokosom... a to govori da je pun prohtjeva i da se teško zadovoljava jednom djevojkom

Kašika

Uzbudljiv ljubavnik. Ne pristaje lako na kliše i voli avanturu. Uvijek je spreman za zabavu. Psiholozi zaključuju da osoba koja voli ovu pozu, sa druge strane, može biti i prilično posesivna.

On daje, ali želi i da dobije. I ne libi se da traži. U vezi naročito. I nije sa vama, onako, radi fore. Ako niste spremni na „ozbiljnu vezu“ onda mu to morate jasno staviti do znanja. U krevetu ćete prepoznati njegovu izdašnu emotivnost. Znat će kako da vam udovolji jer ova poza podrazumijeva iskustvo.

Ali, u toj svojoj emotivnoj živopisnosti pazite se njegove narcisoidnosti. Ona ne mora da bude izrazita, ali postoji, bar u malim fragmentima ponašanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije