Horoskop otkriva: Saznajte koja je omiljena poza vašeg partnera

Radiosarajevo.ba
Horoskop otkriva: Saznajte koja je omiljena poza vašeg partnera
Foto: Pixabay / Horoskop
Šta najviše vole i u čemu najviše uživaju vaši partneri? Ako vas zanima kakvi su horoskopski znakovi u krevetu i prilikom vođenja ljubavi, pročitajte:

Ovnovi su poznati po tome što vole brz, agresivan i grub seks. Probajte pozu otpozadi u kojoj on sjedi na krevetu sa ispruženim nogama dok vi ležite na njegovim nogama, a okrenuti ste leđima. Ova poza omogućava dublju penetraciju, a njemu osjećaj kontrole.

Muškarci Bikovi vole senzualan i spor seks. Probajte misionarsku pozu. On će moći da odredi brzinu i istovremeno da pokaže svoju nježnu stranu.

Blizanci su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka. Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid.

Rakovi su neodlučni, na trenutak su nježni, a na trenutak grubi. Probajte pozu u kojoj ste vi gore. Tako ćete moći da preuzmete kontrolu ako on neprestano mijenja tempo.

Lavovi su vrlo romantični i posebno će se potruditi da vama bude ugodno. Probajte "kašika" pozu, ona će mu omogućiti da bude senzualan, s obzirom na to da je pravi romantik.

Djevice vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole da pružaju zadovoljstvo. Lezite na leđa, dok su vam noge u vazduhu u obliku slova V – to će mu omogućiti da pokaže svoje talente.

Vage su jednostavno dobre u svemu. On će briljirati u svakoj pozi, pa možete probati i neku komplikovaniju: neka vas podigne u naručje, obgrlite ga nogama i on će znati kako dalje.

Način na koji Škorpije vode ljubav je prilično sličan kao način na koji komuniciraju sa svojim partnerima. Probajte pozu licem u lice. Počnite u dogi pozi, pa se onda rotirajte na koljenima tako da gledate jedno u drugo. Kontakt očima je dio komunikacije u seksu koji ih veoma uzbuđuje.

Strijelci su najspontaniji od svih znakova. Tako da, ako vam se sviđa seks na javnom mjestu našli ste svog idealnog partnera. Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas otpozadi, dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u koljenu. 

Jarčevi vole sado-mazo. Bičevi i lanci su njihova stvar. Probajte dogi pozu, ali spustite glavu na jastuk. Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontroliše situaciju, a ova poza će mu to omogućiti. Ali, pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora. Razgovarajte prvo o tome šta želite, a šta ne i postavite granice.

Vodolije vole seks igračke i razne rekvizite. Dok ste na njemu, uzmite vaš vibrator i budite kreativni. To će ga dodatno stimulisati i maksimalno ga napaliti.

Ribe odlično znaju da čitaju govor tijela, tako da je seks s njima skoro uvijek fenomenalan jer tačno znaju šta želite i kako to želite. Također vole da isprobavaju razne uloge. Jašite ga u pozi "obrnute kaubojke".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije