Savršen partner i prijatelj: Jedini horoskopski znak kojem uvijek možete vjerovati

Radiosarajevo.ba
Savršen partner i prijatelj: Jedini horoskopski znak kojem uvijek možete vjerovati
Foto: USA Today / "Prijatelji"

Osobe rođene u ovom znaku uvijek su pouzdane, stabilne i promišljene, te se nose odlično sa svakom situacijom, što ih čini savršenim partnerom i prijateljem.

Riječ je o znaku Bika.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući i sa “zrnom soli” u glavi.

Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosit će se prema vama s oprezom ako im učinite nešto nažao.

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema toga što ne bi za vas učinili. Za Bika je uspješan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno povjerenje u vas i kada mu dokažete da stojite iz svojih riječi.

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osjećanja pa od njega možete očekivati potpuno direktno i iskreno mišljenje. Kada utvrdi da vam može vjerovati, Bik će vam se drage volje povjeriti, a vaše će tajne čuvati ako je potrebno i zauvijek.

Bikovi uvijek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije