Ruka pravde stigla kradljivice vibratora

Radiosarajevo.ba
Ruka pravde stigla kradljivice vibratora
PrtScr / Jedna od djevojaka

Trgovina igračkama za seks iz Australije na Facebooku je objavila fotografije djevojaka koje su ukrale igračke u vrijednosti od oko 1000 KM. Za njima je ubrzo raspisana i potjernica, a vlasnike trgovine ''Libido'' iz Pertha kaže da su djevojke uspjele sakriti skupe igračke u odjeći.

Vlasnik Garry Smith kazao je da su ukrale najskuplje ženske igračke za seks, uključujući vibrator vrijednosti oko 480 maraka. Jedna djevojka je prvo ušla u trgovinu sama i ukrala vibrator, a onda se vratila s prijateljicama koje su ukrale još nekoliko igračaka.

Djevojke su igračke ponijele sa sobom u kabinu za presvlačenje gdje su uspjele sakriti ukradenu robu, a na kraju su otišle ne kupivši ništa. Vlasnik tvrdi da mu ljudi mjesečno ukradu robu u vrijednosti od oko 4.300 KM, piše Dnevnik.hr.

Nakon što je vlasnik objavio slike djevojaka na službenom Facebook profilu trgovine, policija im je ušla u trag i uhitila ih u manje od 24 sata pa će biti optužene za krađu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije