Rekla mu da nema momka: Seksali smo se kad se ispred kuće zaustavio auto

Radiosarajevo.ba
Rekla mu da nema momka: Seksali smo se kad se ispred kuće zaustavio auto
Foto: Shutterstock / Ilustracija
Scenarij koji se često viđa na filmu, ali u stvarnom je životu pomalo nezamisliv – ljubavnik se prisilno sakrije ispod kreveta kada muž dođe ranije s posla i prekine ih usred seksa.

Ako ste se pitali kakav je osjećaj naći se u takvoj situaciji, mladić Kane iz Australije ispričao je svoj doživljaj u programu Jackie O i Beau Ryan.

Kaže da je s tom djevojkom imao flert na Instagramu prije no što su se dogovorili da će se naći kod nje doma.

Premda je tvrdila da je nedavno prekinula s dečkom, Kaneu je bilo sumnjivo to što su na njezinu profilu i dalje stajale fotografije njih kao para.

Međutim, otišli su u spavaću sobu i, kada su se stvari zahuktale, krenuo je triler.

via GIPHY

"Ta cura, koju sam neko vrijeme pratio na Instagramu, izgledala je pošteno. Imala je dečka, ali sljedeći je dan lajkala dosta mojih objava", ispričao je Kane u emisiji.

"Zatim sam joj poslao poruku i rekao kako je šteta što ima dečka, na što mi je ona odgovorila da su prekinuli", kazao je Kane.

"Kada smo dogovorili sastanak u njezinoj kući, sumnjivo mi je bilo to što me tražila da parkiram automobil ispred parka sa stražnje strane te da uđem na stražnji ulaz."

“Pitao sam je zašto, a ona mi je rekla kako komšije svašta pričaju pa sam pomislio – kako god…", prisjeća se mladić.

"Prilično smo brzo prešli na stvar. Nije prošlo ni 20 minuta kada se ispred kuće zaustavio auto", priča Kane.

"Ona počinje vrištati, skoči s mene i počne trčati naokolo. Govorila mi je da pobjegnem kroz stražnja vrata, a ja sam samo pokušavao pronaći svoju odjeću", prepričava.

Kako je nastala velika panika, mladić je shvatio da više nema vremena pobjeći, već je samo zgrabio svoju odjeću i zavukao se ispod kreveta.

"Mislio sam kako ću zbrisati kada on ode pod tuš, ali ne, tip je došao s posla i ravno u krevet. Ostao je ležati, tako da nisam mogao nikamo", kaže.

U strahu da bi mogao početi hrkati tokom noći, Kane je odlučio ostati budan dok je djevojka s kojom se donedavno seksao, u tom istom krevetu spavala sa svojim dečkom.

Ispod kreveta je bio od 19.30 i nije mogao izaći sve do 9.30 sljedećeg jutra.

via GIPHY

"Nisam čuo da hrče pa nisam želio riskirati i iskrasti se tokom noći”, priča mladić, koji je djevojku ujutro pitao što je sve to trebalo značiti, a ona mu je odgovorila: “Ne brini se, samo idi. Samo idi!”

Nakon toga ga je blokirala na svim društvenim mrežama, prenosi Net.hr.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije